ELNÄT

 


Ta vara på solen – installera solceller på taket!

Det finns enorm potential i solens strålar. Förutom att göra oss pigga och glada en vårdag, kan de även utnyttjas på annat sätt. Lyckas vi ta tillvara endast en liten del av solens instrålning, kan vi täcka en stor del av jordens energibehov i framtiden. Nu kan Bromölla Energi & Vatten i samarbete med E2 i Bromölla, erbjuda dig som elnätskund ett nyckelfärdigt solcellspaket till konkurrenskraftigt pris!

Producera själv den el du förbrukar i hemmet
En normalvilla förbrukar ungefär 5 000 kWh om året i hushållsel. Med en 33 m² stor solcellsanläggning på taket, kan du själv producera lika mycket el på ett år. Nedan finner du våra fyra nyckelfärdiga solcellspaket, i olika storlekar för olika behov

Effekt 3 kW 4 kW 5 kW 6 kW
Paneler 12 16 20 24
Takyta 20 m² 26 m² 33 m² 39 m²
Produktion 3 060 kWh/år 4 080 kWh/år 5 100 kWh/år 6 120 kWh/år
Ca Pris (SEK)* 69 900 93 900 115 900 135 900
* Priserna på solceller kan variera då det är importprodukter.

I solcellspaketen ingår solcellspaneler, växelriktare, montagesystem för tak av standardtyp (en-plan) samt allt annat som krävs för en nyckelfärdig solcellsanläggning.

Nyckelfärdigt – vad betyder det?
Vi hjälper dig hela vägen! Vi hjälper dig med hur du ska söka bygglov om det krävs. Vi installerar solcellsanläggningen på ditt tak och ser till att den blir inkopplad i elnätet. Vi hjälper dig att få betalt för din överskottsproduktion, då vår samarbetspartner Bromölla El kan köpa elen av dig när du inte själv förbrukar den.

Effektgaranti i 25 år
Solcellsanläggningen ska producera el underhållsfritt under en längre tid. Därför är det viktigt att du som kund känner dig trygg med din investering. 25 års effektgaranti ingår.
Effektgaranti innebär att effekten är minst 80% i anläggningen efter 25 år.


Visst låter det intressant!
Hör av dig till oss genom att klicka på ”Intresseanmälan” i menyn uppe till vänster på sidan och fyll i dina kontaktuppgifter, så återkommer vi till dig med mer information. I samma meny, finner du också en länk till vår sida med svar på vanliga frågor om solcellsanläggningar.